Thursday, May 17, 2012

3-2-1... Sæt i gang!

Første indlæg på bloggen, og det skal fejres med omgang Red Velvet cupcakes med cream cheese frosting!
Opskriften har jeg prøvet mig frem til og lyder sådan:

4 dl mel
3 1/2 dl sukker
Kornene fra en vaniliestang
2 tsk. bagepulver
2 spsk. kakao
1 1/2 dl mælk
2 æg
100 g smør
1 flakse rød frugtfarve

Si de tørre ingredienser i en skål. Smelt smøret i en gryde og hæld mælken deri. Rør kort rundt og hæld derefter blandingen op til de tørre ingredienser sammen med æggene. Slut af med frugtfarven og rør kort rundt. 
Fordel dejen i formene, ca. 3/4. Bag kagerne ved 200 grader. Giv dem 10 minutter og hold herefter øje med dem. Kagerne er færdige når du kan trykke forsigtigt på dem, og de hæver sig igen. 

Til en Red Velvet hører sig cream cheese forsting. Jeg bruger denne. 

100 g neutral flødeost
60 g smør
125 g flormelis
1 tsk vaniliesukker

Det hele røres sammen med en mixer til det har en ensartet konsistens. Sprøjtes på kagerne når de er afkølede. Enjoy!



No comments:

Post a Comment